à la carte - mei 2024

Voorgerechten

Tartaar van Hamachi met slaatje van groene boontjes en sesam
Zachte wasabidressing € 22,00

Zeebarbeel met Zuiderse groenten en basilicumsaus    € 22,00

Halve babykreeft met geroosterde groene asperges en krokante Parmezaan
Sjalotsaus met dragon € 24,00

 

Hoofdgerechten

Filet van hoeveparelhoen met witte asperges gewentelde tuinkruiden
Krieltjes met rozemarijnzout
Saus met opgelegde tomaat en look       € 34,00

Op het vel gebakken zeebaars met gestoofde venkel
Hangderolde couscous met jonge prei
Coulis van gele tomaat € 40,00

Simmental runderhaas met beukenzwammen en tuinbonen
Geplette aardappel met primeurbloemkool en saus met graantjesmosterd   € 42,00

 

Desserts

3 X aardbei € 12,00

Amandelrijst met frambozen en vanille-ijs € 14,00

Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Ananasconfituur met geroosterde hazelnoten - Melkbrood € 15,00

Burmester Jockey Club Reserve Tawny Port € 9,00

 

Lunch

Elke dag wordt er een hoofdgerecht à € 26,00 gepresenteerd volgens de inspiratie van de chef. Gelieve bij uw reservatie te vermelden dat U opteert voor het lunchgerecht.