Chef’s Menu mei 2024

Van 8 mei t/m 2 juni

Tartaar van Hamachi met slaatje van groene boontjes en sesam
Zachte wasabidressing

****

Zeebarbeel met Zuiderse groenten en basilicumsaus

****

Filet van hoeveparelhoen met witte asperges gewentelde tuinkruiden
Krieltjes met rozemarijnzout
Saus met opgelegde tomaat en look

**** 

Artisanale kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Ananasconfituur met geroosterde hazelnoten - Melkbrood

suggestie: Burmester Jockey Club Reserve Tawny Port € 9,00

**** 

3 X aardbei

 

Chef ’s menu € 80,00
Menu 4 gangen: € 70,00
(zonder kaas)
Menu 3 gangen: € 55,00
(zonder 1ste gerecht en kaas)
 kaas i.p.v. dessert: + € 5,00

 

  Menuwijnen

Matteo Braidot Sauvignon Blanc 2022 Venezia Giulia – Italië

€ 8,00/glas wit - € 36/fles

Lapis Luna – Pinot Noir 2021 - Californië

€ 8,50/glas rood - € 38/fles

Voor de Rosé liefhebbers: Gallina de Piel Wines - Pinkgall 2022 Navarra (Garnacha Blanca/Tinta/Gris)

€ 8,00/glas - € 36/fles

Kaartwijnen

Wijngaard Sint-Martinus – De 3 deugden 2021 Limburg – Nederland (Souvignier Gris, Pinot Gris & Chardonnay)

€ 10,50/glas wit - € 48/fles

Walter Lodali - Barolo Bricco Ambroggio 2014 Piëmonte

€ 12,00/glas rood - € 55/fles

 

 Biersuggesties

Brouwerij De Graal - Fiertel bier Ronse 7°: Een hoppig blondje, gearomatiseerd met 'buuntsies neutsies' (gepofte gedroogde erwten = streekproduct uit Ronse) € 5,00

Rolling Hills Brouwcompagnie – Oud Bruin Barrel Reserve 6° Oudenaarde: Heel intense aanzet (framboos, kers) met een zoeter middenstuk (vanille, chocolade en toffee) en op ‘t einde een mooi, mild mondgevoel met een lichte bitter die zorgt voor de nodige diepgang bij de finish € 6,50