't Grof Zout

NL
FR
Chef's menu

Van woensdagmiddag tot en met zondagmiddag kunt u genieten van het "Chef's menu", een creatief en seizoensgebonden 5 gangen menu. Dit menu is ook in beknoptere versie verkrijgbaar.

 

Om organisatorische redenen wordt het Chef's menu voor de gehele tafel bereid, maar er is eventueel een aanpassing mogelijk.

Vegetariërs, veganisten of mensen met allergieën kunnen eveneens een aangepast menu verkrijgen. Gelieve dit bij uw reservatie door te geven, zodat wij op voorhand de nodige producten kunnen bestellen.






Chef’s Menu augustus 2017

Van 26 juli t/m 20 augustus

Gegrilde courgette gemarineerd met sjalot,
gebakken langoustines en tomatencompote met paprika
***
Zeebaars met gestoofde andijvie en broccoli
Bouride met gerookte forel
***
Op het vel gebakken maïskip, snijbonen met gelakte kippenoesters
Béarnaise met girolles, aardappelpuree met tuinkruiden
***
Artisanale kazen geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
Aardbeiencompote met oude balsamico en tijmsandwich
Suggestie: Rivesaltes Tuilé 2006 (Grenache noir) Red Rivesaltes € 8,00
***
Frangipanetaartje met gepocheerde abrikoos en limoensorbet

 

Menuwijnen:

 

Biersuggesties:

 


 

Chef’s Menu september 2017

Van 6 september t/m 1 oktober

Terrine van paling met groene kruiden,
tomatenbrood en crème van geitenkaas met radijsjes
***
Heilbot met peterseliekorst, gestoofde spinazie en mosselen
Mosseljus met vleugje curry
***
Wilde eend op gestoofde witte kool met blauwe bessen
Aardappelgratin met butternut en gekonfijte boutjes
Saus met paddenstoelen
***
Artisanale kazen geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
Gestoofde vijgen met tijm en sesambrood
Suggestie: Quinta do Portal – Reserva Moscatel 2004 Douro € 9,00
***
Verloren kaneelbrood met ijs van sinaasappel en chocoladesabayon

 

Menuwijnen:

 

Biersuggesties:

 

 


Het lunchgerecht aan € 22,00

Dagelijks zal er een vis- of vleesgerecht geserveerd worden volgens de inspiratie van de chef. 
Voor diegenen die beperkt in tijd zijn is dit de ideale formule. Gelieve te bestellen bij reservatie voor een vlot verloop.


 

 

 

 


Het kindermenu aan € 20,00 of € 25,00

Graag verwelkomen wij ook jonge gastronomen. Naast onze bestaande gerechten kunnen zij ook opteren voor het vereenvoudigd menu in 2 (hoofdgerecht + dessert) of 3 gangen (soepje als voorgerecht erbij) op kindermaat. Gelieve dit te vermelden bij uw reservatie zodat wij de nodige producten kunnen voorzien.